A Bucs szerződtette Joe Hawley-t

A Tampa Bay Buccaneers edzőgárdája George Warhop menesztése helyett folytatja a kapálózást. És ezúttal az Atlanta Falcons egykori centerét adta a szezonnyitó után a keretéhez, Joe Hawley-t.

Hisz a gárda rémes leszereplése után a szezonnyitón, nyilvánvalóan mélységi játékost kell adni a támadófalhoz, majd aztán össze-vissza forgatni benne a játékosokat gondolom, ahelyett, hogy megtanítjuk nekik kinek melyik játékost kell felvennie blokkolni adott szituációban… teljesen egyértelmű.

Joe Hawley hatalmas erősítés lesz a Bucs számára. Nyilvánvalóan azért vágták ki már az előszezon során Atlantából is, mert titkon szerették volna ha minket erősít, főleg tavalyi térdsérülése után. A hatodik profi évét kezdő veterán azonban három éven keresztül játszott új támadó koordinátorunk Dirk Koetter rendszerében, és így talán már nyernek egy kis értelmet a dolgok.

A szurkolók haragja leginkább Evan Smith-szen csapódik le, amikor a támadófal közepén keresik a bűnöst. Illetve az elrontott labdafeladások atyját. Azonban Hawley nem helyettesíteni érkezik ide, csak mélységet adni a pozíciónak. Már szerződésének aláírásával kiszorította a keretből Eric Kush-t. Na az meg kicsoda, ugye? Hisz ő ki is került az 53 fős keretből. Hawley egyébként jobb oldali guardként is bevethető. A 2010-es szezonban 12 meccset is ebben a pozícióban játszott le.

A játékos két évre írt alá, és 5,75 millió dollárt tartalmaz szerződése.

A Bucs szerződtette Joe Hawley-t” bejegyzéshez 9ozzászólás

  1. Igen ha azokat lenulászuk amit irtál ,meg még vagy másik 1o -et ,lehet hogy igazad lenne.Mariota 152 tejesitményt nyujtott.Winston 5o valamenyit.A mi qb-künk több mint a fele dobását eldobálta .Mariota 3 dobása volt rosz.Kébszeld ha végig játsza a mecset talán még 14 pont.Sajnos mi már akkor keztünk valamit mutatni mikor Mariota nem játszott.Az elenfél lasitotta a játékot és nem is akart igazán kockáztatni bármi sérülést.Eltelt a második napom is ma már csak fele cikizést kaptam.Nálunk rengeteg az északi akik szeptembertöl áprilisig élnek it.Ilyen mint én kisebségbe vagyunk.1oo-bol kb 5 Tampás .

  2. Tudjátok mi az érdekes? Hogy a TD-ket és az INT-eket leszámítva nem volt olyan hatalmas különbség a Bucs és a Titans között. 36 totál yard volt csak a differencia. Passzban 1 yard, futásban 35.

    • Szerintem ez azért javarészt betudható annak, hogy a második félidőben már csak futkározott a Titans, meg az órát futtatta. Míg mi minden mindegy alapon mentünk előre. Csináltuk a sok 4&1-et. Ha a Tennessee végigjátssza a második félidőt is, lett volna a duplája is ez a különbség.

  3. Szerintem a o-line egy picit jobb volt a tavajinál.Persze ez nem azt jelenti ,hogy remekelt.Akit hoztunk nem nagy ágyu de valamit fog segiteni.A garantált lové nem sok,a viz hordo keres enyit az nfl-be.Ficze Gábornak meg ne higyetek.Alig várja hogy a banda menjen a mecsre,álltalába 6 haver szokott menni.Az viszont igaz hogy tavaj nem mentünk.Vereséget meg megszokta mert a Baseballba Tampa Bay Raysnek drukol azok is szarok és tavaj is egy valag mecsre kiment.Persze nem velem én utálom azt a sportot.

    • Igazság szerint Marpet és Smith sem voltak rosszak. A jobb tackle poszton volt most komoly hiányosság, és Evan Smith nem igazán akart megérteni dolgokat. Bízom benne, hogy ez jobb lesz ha visszajön Dotson. Marpet pl. nagyon szépeket blokkolt Martin futásaihoz.

    • Ja! Akkor alig kevesebb, mint Richie Incognito-é. Tényleg egy kaliber a két játékos. Na mindegy. egyébként a szurkolókat sem értem. Evan Smith a bűnbak? Az az Evan Smith, akiért Aaron Rodgers külön kilincselt Green bay-ben, hogy tartsák meg, mert egy stabil falember? Inkább azon kellene eltűnődni mindenkinek, hogy Tampában miért nem az!

      • Evan Smith a 5433462310301. játékos, aki jó volt az előző csapatában de nálunk persze valamiért nem.

  4. A Koetter féle O-line is nagy lepkefing volt Atlantában. 5,75 millió! Hmmm! Jó nagy mélységet adnak a dolognak ennyiért. Ráadásul egy olyan játékossal, aki szinte bizonyosan egy grammot nem fog tudni lendíteni a produkción. Jó húzás! Már megint!

Hozzászólás