Néhány hír szabadügynökeinkről

Doug Martin ügynöke a héten ül újra asztalhoz Indianapolisban a Buccaneers képviselőivel.

A történésekkel több szakíró is foglalkozik, közülük Rick Stroud nem tartja valószínűnek, hogy egyezség szülessen a piac megnyitásáig. Sander Philipse ennél derűlátóbb. A szerződés határ száma egyébként úgy fest a 8 millió dollár körül mozog, ugyanis a Bucs az eddigi tárgyalások alatt annyit szögezett le, hogy a játékos jövőbeli keresetét mindenképp ez alatt tudja elképzelni. Amennyiben megállapodás születne, az a jelentések szerint hatással van Bobby Rainey sorsára is. Megállapodás esetén ugyanis várhatóan vele nem hosszabbít szerződést a klub.

Korábban ugye arról már olvashattatok, hogy Henry Melton, Tony McDaniel és Jorvorskie Lane körön kívülre kerül majd. Ugyanakkor Mike Smith úgy fest nem zárkózik el attól, hogy együtt dolgozzon Bradley McDougald-del, Danny Lansanah-val és azzal a Chris Conte-val sem, akit korábbi szerződtetése okán félve fogadtunk.  Russell Shepard is feltehetően marad, igaz nem briliáns elkapási képességei miatt, hanem mert hasznos speciális egység tagnak titulálják.

Az is napvilágot látott időközben, amit sejtettünk eddig is. Az erősítések kapcsán a védelem prioritást élvez majd. A draft első köre szinte biztosan erre használódik majd el, s jelen pillanatban vagy DeForest Buckner /Oregon/ (DE/DT), vagy Noah Spence /E.Kentucky/ (OLB/DE) tűnik az elsődleges célpontnak.

Néhány hír szabadügynökeinkről” bejegyzéshez egy hozzászólás

Hozzászólás