Eljött a búcsú ideje

Biztosan észrevettétek már, hogy az elmúlt időszakban egyre kisebb az aktivitás az oldalon, ennek pedig sajnos okai vannak.

Annak idején megköszöntétek nekünk a tartalmas, és szórakoztató írásokat. Mi pedig örömmel konstatáltuk ezt, és azt mondtam egyikkőtöknek, hogy természetesen addig csináljuk a dolgot, amíg tudjuk, és amíg nem megy az az élet rovására.

Sajnos esetemben nem tudom vállalni a folytatást, az életemben beállt változások miatt. Sajnos önnön hibámon kívül munkahely váltásra kényszerültem, egy olyan váltásra, mely sokkal kevesebb szabadidőt fog számomra engedni, gyakorlatilag szinte semmit. Eddig semmi nem gátolt meg abban, hogy a reggeli kávé fogyasztása mellett rászánjak fél-egy órát, hogy értesüljetek a csapattal kapcsolatos legfrissebb hírekről. Illetve ha úgy adódott hétvégén egy-egy nagyobb „nagyító alatt” jellegű cikkel jelentkezzek nektek. Sajnos hiába próbálom a dolgot továbbra is összeegyeztetni, egyszerűen nem tudom, úgy, hogy az ne menjen az életminőségem rovására. Rengeteget gondolkoztam a dolgon, és nagyon nehéz szívvel hagyom abba. De annak egyszerűen nem látom értelmét, hogy akár egy hetes csúszással értesüljetek valamiről, rövid semmitmondó cikkek formájában. Hisz ismeritek írási stílusomat, szeretem a dolgokat körbejárni, és kivesézni. Így úgy gondolom, ha minőségében nem tudom ugyan azt elétek tárni, nincs értelme a blogolásnak.

Én személy szerint szeretném megköszönni nektek, hogy voltatok. Figyeltetek ránk, olvastatok minket. Szeretném megköszönni Buccaneernek a segítséget, és, hogy írásaival hozzájárult, hogy ilyen színvonalas kis blog lehessünk. Szeretném megköszönni az itt kialakult kis közösségnek a jó kis dumálásokat, észrevételeket. És külön szeretném megköszönni Poleknek a Floridából küldött cuccokat, hisz nélküle maximum képeken láthattam volna ilyesmit attól tartok. Szóval tényleg klasszak vagytok, és klassz volt ez az időszak.

Persze továbbra is követjük a csapat meccseit, megnézzük amennyit csak lehetséges. Hozzászólunk majd a dolgokhoz különböző fórumokon. De ha belegebedek sem fogok tudni az írásra, és a facebook oldalra rászánni heti 10 órát. Sajnos jelen helyzetemben, munka és család mellett képtelenség. A fentiek értelmében tőletek nem szeretnék elbúcsúzni. Hisz remélem, cserélünk még eszmét, akár a bowl.hu fórumán. De az írástól és a blogtól elbúcsúzok. Teszem mindezt a fenti képpel. És, hogy miért ezzel? Mert ezzel a képpel kezdődött minden. Ez volt a blog első bejegyzéséhez csatolva. És most ez legyen az utolsó 1128.-hoz is.

Őszinte hívetek: Cay983

Reklámok

Eljött a búcsú ideje” bejegyzéshez ozzászólás

 1. Sajnálom…az oldal informatív volt. Sok munka és szeretet volt benne. Még egy csepp kitartás kelettvvolna, mert idén megyünk a SuperBowl-ba!
  Go Bucks!!!

 2. Igen megyek Europába juliusba egy kis idöre.Amit megbeszéltünk ha nektek jo julius 3o-kán a Váci utcábol nyilik egy utca a vigado ,ott leszek a kaszinoba este 8 körül.Gyertek be és dumálunk ,jön a barátom is ö is itt él Gábor a neve néha ö is irt az oldalra ö is Megy Europába és azt monta eljön a találkozora.Üdv nektek Polek

 3. Nem gondolkoztatok azon,hogy megtartani az oldalt,csak egy kicsit máskép csinálni?Pl a mecs után nem leirni részletesen mi történt csak irni egy pár mondatot .Gondolok ilyenre jo mecs volt ,ez vagy az jo játszott stb.Persze ere én megirom a választ ,hogy a hangyász megint egy kalap szart nem ért.

  • Természetesen sokat agyaltunk rajta, hogy hogyan lehetne tovább csinálni. Csak sajnos a heylzet az, hogy a blog karbantartását Cay csinálta. Ő ért ehhez és állandóan frissítette, csinosította. Neki viszont innentől alig lesz szabadideje, amit pedig érthető módon a párjával szeretne tölteni. A pár soros hírek meg eddig sem tartoztak a blog névjegyei közé és nem is szerettünk volna ebbe az irányba elmozdulni.

 4. Én is külön meg szeretném köszönni mindenkinek az érdeklődést, hogy olvastatok minket! Külön köszönöm, hogy lehetőségem nyílt arra, hogy minden újságírói előképzettség nélkül kipróbálhassam magam itt ezen a fórumon. Tulajdonképpen mondhatom, hogy egy fejezet zárul le az életemben, mert ahogy Cay-nek is mondtam, lényegében ez a blog a mindennapjaim szerves része lett. De sajnos mint minden az életben ez sem tarthatott örökké. Berzerker, Polek Zolkoo, nektek különösen köszönöm a sok közösségépítő kommentet, témafelvetést! Úgy gondolom szép volt ez az időszak. Szép, annak ellenére, hogy a csapat rendkívül sikertelen volt ezen időszak alatt. S kár, hohgy most kell abba hagynunk, amikor már tuti volt a siker! 😀 Go Bucs!

   • Annyit tudok tenni, amit Cay-nek is a blog kapcsán tudtam ígérni. Segédkezem benne. Nekem is sportol a lányom, sokat utazok vele. Család egyéb, dolgok, tudjátok hogy van. De természetesen segédkezem, ha kell!

 5. Nagyon koszonom ezt a 3szezont! Kis nfl irant erdeklodobol Tampa-funt neveltetek 😉
  Napi 7-8alkalommal neztem fel ide minimum, hogy van-e uj hir vagy hozzaszolas..

  Facebookrol meg tavaly letoroltem magam, de ha ott el tovabb valami, akkor vissza is rakom magam.

  Meg aztan, ha tv-s meccsunk lesz iden valami krimoba osszeulhetnenk majd megnezni 😉

 6. Nagyon sajnálom. Szerettem ezt a blogot. Sokáig azt hittem én vagyok az ország egyetlen tampa szurkolója. De abszolút megértem, amit írsz, mert nekem is sokszor nehézkes a cikkeimet megírni, igaz én csak filmekről írkálok kb havi 2szer.

  Mindenesetre az itt összejövő kis közösséget kár lenne veszni hagyni. Ha a blogot nem is, de a facebook oldalt fel lehetne karolni. Abban szívesen is segítenék. Hetente 5-6-7 hírt kirakni és pár szóban kommentálni azt koordinálható feladat lenne. Ha 3-an 4-en összefognánk simán csinálható lenne.

 7. Megértem amit irsz ,sajnálom ,hogy vége .Jo munkát végeztél ,élvesztem az irásaidat.Mindig is csodáltam ,hogy enyi idöt szántál rá.Viszont a melo a család fontosabb.Mindenesetre sok sikert neked,Üdv Polek

  • Köszönöm Polek, tényleg jól esett, hogy onnan kintről is értékeltétek a dolgot. És tényleg köszi a sok cuccot amit kaptunk tőled. Persze a találka még ettől függetlenül mindig áll, ha jössz Magyarországra.

  • Nagyon köszönöm az eddigi munkádat!
   Ha nem is naponta többször, de 1-2 naponként mindig benéztem ide. Hiányozni fog.
   Egy néma olvasó.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s