Egy slot receiver a célkeresztben?

Nem hivatalos források szerint, valamint kiváló játékosunk Lavonte David twitter bejegyzése szerint is, az idei szabadügynök piac, egyik Jason Licht által kiszemelt játékosa Travis Benjamin lesz.

Szó mi szó a két égimeszelő, Mike Evans és Vincent Jackson mellé valóban nem ártana egy Benjaminhoz hasonló kaliberű játékos. Az elkapó méretei ( 5’10”, 172 lbs) kiválóak az egyébként évek óta kissé lyukas slot receiver-i pozíció terén.

Travis Benjamin tavaly 68 elkapásból 966 yardot termelt, az enyhe jelzővel is abszolút nem acélos Browns támadósorában. Mindezt tette 5 touchdown kíséretében. Travis a Miami Egyetemről került a ligába, vagyis van floridai kötődése. A 2012-es börze 4. körében talált magának csapatot.

Az elkapó mellett szól az is, hogy labda visszahordási készsége is igen jónak mondható. Karrierje során eddig már 3 db. punt return TD-t jegyzett.

Ami talán kicsit negatívum, az az, hogy a tavalyit megelőző években elkapások terén koránt sem olyan produktív, mint legutóbb. Persze foglalkoztatva is kevesebbet volt. Valamint az sem túl jó adat miszerint a tavalyi 68 elkapást 124 felé irányuló passzból hajtotta végre. Igaz itt azt is meg kell említeni, hogy sem Josh McCown, sem Johnny “Manci” nem a hihetetlen pontosságáról híres. Azt hiszem Benjamin sokkal produktívabb tudna lenni Jameis Winston-nal való kapcsolatában.

Várjuk tehát a fejleményeket! Lehet végre lesz minőségi slot receiver-ünk?

Reklámok

Egy slot receiver a célkeresztben?” bejegyzéshez egy hozzászólás

  1. Én speciál tudnék örülni neki. Ha már az elkapó sort szeretnék kicsit acélosítani a tavalyi sérüléshullámból adódóan valóban szükségünk lehetne egy hasonló kaliberű játékosra. És ha már az idei piacot és a slot receiver pozíciót kell figyelembe venni, akkor miért is ne? Jöjjön!

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s