Jason Licht óvatos

Rick Stroud, a Tampa Bay Times munkatársa szerint nem közelednek az álláspontok Doug Martin szerződéshosszabbításának ügyében. Állítása szerint nagy a valószínűsége, hogy a játékos kilép a szabadügynök piacra.

A játékos bérigénye nem ismert, de ügynöke bizonyára “igazi sztárgázsit” próbál kicsikarni a csapattól, főleg az utolsó jól sikerült év tükrében.

Jason Licht a kérdésekre csak ennyit mondott:

” Nagy egyeztetésben vagyunk, azt hiszem kölcsönösen a megállapodást keressük. De majd meglátjuk hogyan alakul!”

Ha tudunk a szavak között olvasni, már amit egy ilyen protokoll szöveg megenged, akkor szerintem ebből is nagy esély látszik a Rick Stroud által elmondottakra. Állítólag a Buccaneers FA stábja is már értékeli, milyen running back képes Martin pótlására a piacról. Ugyanakkor Licht nem szeretne belemenni természetesen semmi őrültségbe. A piacról így nyilatkozik:

“Már készítjük a házi feladatunkat és van egy csomó játékos, akik kilépnek a piacra. Aktívak leszünk. De óvatosak is, mert a legjobb játékosok végül hosszabbítani szoktak a csapatukkal.”

Minden esetre bárhogy is alakul, egy a szabadügynök piacon történő tevékenység valóban megköveteli az óvatosságot. Talán úgy nem futunk bele akkora pofonokba, mint Mark Dominik idején.

Reklámok

Jason Licht óvatos” bejegyzéshez ozzászólás

  1. Igen, így van. Én sem szeretném azt látni! Azonban én még mindig hajlok arra, hogy a Bucs FA piaci tevékenysége elsősorban a vezetőedző és a stáb rossz megválasztása miatt csődölt be leginkább Tampában az elmúlt időkben és nem színtisztán a játékosok miatt. Most Koettert nehéz megítélni, hogy jó vezetőedző lesz-e vagy sem. Mint ahogy kérdés, hogy Mike Smith ennyi év után visszakerülve a DC székbe, ugyanolyan sikeres tud lenni? A legfőbb szerintem, hogy ezek a dolgok a stáb körül rendben legyenek, mert akkor sokkal könnyebb egy eredményes FA piacot produkálni, mint amikor ez nincs meg.

    • Szerintem is, jó nevek csődöltek itt be. Majd vagy visszakerültek a régi csapatukhoz vagy újhoz kerültek és újra jól játszottak. Vagy az a Verner akit posztján az egyik legjobbnak tartottak nálunk egy kalap sz…r. Ez szerintem is a rossz edzői stáb miatt volt.

  2. Remélem más után néznek.Nem akarom mindig ismételni magam de én másvalaki után néznék.Nem szoktam nézni az egyetemi focit de biztos van valami jo ott is,talán a második körbe el is lehetne hozni.Az hogy Licht ovatos lett ,a tulajok is azt monták tavaj minden idehozatal tévesnek bizonyult.Kifizetek egy valag lovét habokra.

  3. Pont erről beszélgettünk ugyebár. Nem csodálom, hogy az elmúlt tampai évek alapján óvatos lett Licht a szabadügynök piacot tekintően. Ahogy az sem meglepő, hogy Martin most akarja leszakítani élete szerződését. Nem tudok rá haragudni, mert egyrészről kiváló éve volt. Másrészről tudjuk, hogy egy futónak egy nagy szerződés jut karrierje során, és számára most jött el a lehetőség. Mint ahogy Lichtet is megértem, hogy nem akar fingra nagy garantált összegeket kifizetni. Egy jó szezon alapján. Ahogy Polek is mondja mindig, előtte két évig semmi. És simán benne van, hogy a nagy pénz után kissé visszább vesz, és nem kockáztat. Én is a megfelelő teljesítményösztönzőkkel tudnám elképzelni max a dolgot. De ezt az esztelen költekezést én sem szeretném látni eredménytelenül, ahogy két éve pl.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s