Három játékos érkezett a védőfalba

Ismét három kiegészítő emberrel lett gazdagabb a Bucs rostere. Két defensive tackle, Davon Coleman és Cliff Matthews, valamint egy defensive end, Jermauria Rasco csatlakozott a csapathoz. 

Davon Coleman egy 2014-es draftolatlan játékos, aki az elmúlt két év során négy alkalommal lépett pályára a Dallas Cowboys színeiben.

Cliff Matthews már ismerősebb arc lehet Mike Smith számára, hiszen a játékost a 2011-es játékosbörzén a 7. körben választotta ki a Falcons. Matthews is egy kiegészítő játékos, a régi atlantai ismeretség bizonyára nyomott valamit a latban, amikor Tampába került.

Jermauria Rasco-t tavaly a Green Bay Packers édesgette magához a draftolatlan játékosok között szemezgetve. Rasco egy NFL szinten kissé alul méretezett defensive end, azt azonban el kell ismerni, hogy rendkívül atletikus. Eddig nem kapott lehetőséget képességei megmutatására a ligában.

A védőfal persze ettől további erősítésre szorul majd. Jason Licht nyilatkozatából talán már előre vetítődik, hogy az idei drafton is a védelem lesz a prioritás.

“A drafton az elérhető legjobb játékost próbáljuk majd megszerezni. Újraértékeljük a rostert, az új edzői stáb miben lát szükséget. A védelmet erősíteni kell, ez nem kérdés. Sok pozícióban. Egy erős védelmet tervezünk. De ez nem jelenti, hogy előre akarunk lépni a drafton a 9. helyről, bárkire is lenne szükségünk. Mert ezt a kényszert én nem szeretem.”

Addig is a három új igazolást Isten hozta nálunk!

Reklámok

Három játékos érkezett a védőfalba” bejegyzéshez ozzászólás

    • Azok a játékosok találhatnak ilyenkor csapatot, akik nem rendelkeztek érvényes szerződéssel. Mint ahogy Polek is írja, a három játékos nem igazán ismert és eddigi csapataikban sem töltöttek be jelentős szerepet. S időközben a csapatuk így vagy úgy, de nem tartott rájuk igényt. Az “igazi” igazolások természetesen csak az FA piac megnyitása után várhatók, ami ha most jól emlékszem márc.15.

    • Ezek úgynevezett határidős szerződések “futures contract” így mondják kint. Egy minimálbéres veterán szerződést takar. És azok a játékosok kaphatják, akik az alapszakasz végén nem tagjai egy más csapat rosterének sem. Ezek a játékosok nem foglalnak helyet az 53 fős keretben, nem terhelik a fizetési sapkát, és bárki mással tárgyalhatnak egy normál szerződésről. Ezekkel a srácokkal amúgy már a 90 fős keretre készülnek, hogy legyen kit odaállítgatni majd az edzőtáborban meg itt ott.

  1. Fogalmam sincs kik ezek a játékosok.Ahogy olvasom a régi csapatukba se voltak kezdök.Veszteni nem vesztünk velük,ki tudja mit hoznak itt ki magukbol.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s