Schiano egy vicc, a Buccaneers futball programja pedig egy középiskoláéval vetekszik!

Legalábbis ezt állítja Wallace Gilberry, a Cincinnati Bengals defensive endje. Gilberry, még a 2012-es holtszezonban járt nálunk, azonban egy mérkőzés után elengedtük.

Gilberry nem nagy rajongója Greg Schiano-nak. A defensive end nagyon is jól muzsikált nálunk pedig a felkészülési időszak során, jelenleg a Bengals csapatánál pedig tartalék játékosként is 8,5 sack-et mutatott be. Ez pedig már alapjában véve több, mint amit a mi kezdő defensive endjeink produkálnak.

Gilberry mindenesetre kemény kritikát adott a minap a Buccaneers-nek, és Greg Schiano-nak egyaránt, amit meglepő módon le is közöltek a Bengals honlapján. A játékos elmondása szerint úgy érezte magát Tampa Bay-ben, mintha egy “középiskolai futball programban” venne részt.

“Mikor Tampában voltam, nagyon frusztrált voltam. Az egész ottani helyzet miatt. Mire odaértem, már jöhettem is el. Kétszer küldtek el. Odahívtak edzésre, erre Schiano odajött hozzám – ‘Hé el kell engedjünk téged’.”

“Hazarepültem Alabamába, másnap reggel már jött a hívás. Hibát követtünk el, szeretnénk ha visszajönnél hozzánk. Újra leszerződtettek, a nyitómeccsen benne voltam a kezdő keretben is, a szerződésemben garantált összegek voltak. Erre egy hétre rá megint kivágtak. Schiano egy vicc, ahogy te is látod” – mondta Gilberry

Nos… Mit lehet erre mondani? Ez valóban hiba volt, főleg ha megnézzük a szélső védőfal embereink passzsiettetését. Persze ezt akkoriban elég nehéz lett volna megjósolni. Viszont kirúgni valakit, aztán visszahívni, aláírni vele egy szerződést garantált összegekről, berakni az 53 fős keretbe, ráadásul kezdőként, aztán megint kivágni egy hét múlva. Lássuk be amatőr dolognak tűnik.

Persze akadt a mostani játékosok közül, aki Gilberry nyilatkozata után rögtön védelmébe vette az edzőt. Páldául Gerald McCoy. McCoy-nak pedig nyilvánvalóan igaza van némiképp abban, hogy persze, hogy rossz a szája íze valakinek, aki nem felelt meg és elküldték. Hogy őszinte legyek engem már ez sem érdekel, egy dolog érdekel, hogy kezdjünk el mérkőzéseket nyerni. Minden egyes vereséggel egy újabb Schiano alázó történet, kritika fog napvilágot látni ebben teljesen biztos vagyok. Neki győznie kell, és nem engedhet meg magának több negatív eseményt!

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s